Toeristisch informatiecentrum Ravenstein

volg ons

Fotoclub Ravenstein exposeert voor de eerste keer

In het voorlaatste weekend van maart  exposeren de leden van fotoclub Ravenstein met eigen werk. Er is geen overkoepelend thema. De leden hebben een of twee van hun eigen favoriete foto’s ingezonden. Nieuwsgierig geworden? De foto’s zijn te zien op zaterdag 23 en zondag 24 maart tussen 11.00 en 17.00 in de Garnizoenskerk in Ravenstein. (Servetstraat 1).

Fotoclub Ravenstein is gestart in 2017 als een hobbygroep van enkele hobbyfotografen die graag beter wilden leren fotograferen. Onder leiding van Els Oude Voshaar is de basis gelegd, daarna is de groep begeleidt door achtereenvolgens Edward Aghina, Theo Audenaerd en nu Rob Pluijm.

Op de maandelijkse clubavonden verdiepen ze zich in een thema; eerst een korte theorieles en voorbeelden bekijken en afsluitend een praktijkopdracht. De maand erna bespreken ze ieders resultaten. Hierbij komen alle genres van fotografie voorbij, denk aan landschaps-, macro- of portretfotografie.  Na een wervingsactie in 2023 is de club aangegroeid tot zo’n twintig leden, allemaal met plezier in het vastleggen van mooie beelden. Ze laten het u graag zien op 23 en 24 maart in de Garnizoenskerk.

Meer nieuws