Toeristisch informatiecentrum Ravenstein

volg ons

Tussen de regels: Kees ’t Hart

November is de maand van ‘Heel Nederland Leest’. In het kader hiervan komt op donderdag 16 november Kees ’t Hart naar de Garnizoenskerk in Ravenstein. Kees ’t Hart bracht eind 2022 ‘Pleidooi voor Pulp’ uit. In dit boek breekt hij een lans voor ‘liefdesboeken’, zoals doktersromannetjes en bouquetreeksboeken. Op dit soort boeken wordt vaak neergekeken, maar ze worden nog steeds door heel veel mensen verslonden. Kees ’t Hart wordt geïnterviewd door oud-docent Nederlands Marcel Bouwman uit Oss. Livemuziek is er van de formatie Jamm uit Ravenstein.

Over Kees ’t Hart
Kees ’t Hart (1944) is romanschrijver, dichter en literatuurcriticus voor De Groene Amsterdammer. Hij heeft tientallen literaire titels op zijn naam staan, zoals Vitrines (1988), de verhalenbundel waarmee hij op 44-jarige leeftijd als prozaschrijver debuteerde. Maar ook romans als De revue (1999) en Teatro Olimpico (2014), die beide op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs kwamen. De revue won de prestigieuze Multatuliprijs.

Deze activiteit is een samenwerking tussen Bibliotheek Ravenstein en Stichting Cultuur Ravenstein en is onderdeel van de literaire lezingenreeks Tussen De Regels.

Donderdag 16 november 2023 om 20:00 uur
Locatie: Garnizoenskerk Ravenstein
Prijzen: Niet-leden € 10,00, CJP-leden € 7,50, Leden € 7,50
Meer info: https://nobb.op-shop.nl/3908/tussen-de-regels-kees-t-hart/16-11-2023

Meer nieuws